Najnovije vijesti :
Home » , , , , , » Počuča za Nacional: Znam da ću biti uhapšen kad se vratim u Srbiju

Počuča za Nacional: Znam da ću biti uhapšen kad se vratim u Srbiju

Written By Unknown on četrtek, 12. februar 2015 | 11:27

Bivši voditelj na televiziji Pink i portparol PTJ, Radomir Počuča otvoreno je za Nacional pričao o ratu u Novorusiji, kao i o dešavanjima u Srbiji.

Da li se zna tačan broj Srba koji se bore u Novorusiji?
- Možda neko i zna, ja ne... 

U kakvim akcijama su do sada učestvovali borci Srpskog puka i da li su imali do sada samostalne zadatke?
Imali smo nekoliko akcija, i sadejstvovali smo sa braćom iz snaga odbrane Novorosije, ali stvarno ne bih da dajem kolač na sto "srpskim" bezbednosnim službama pod vazalskim odnosom prema EU i Americi... 

Izvesni Goran Gregovac se predstavlja kao šef logistike srpskog puka, da li je on stvarno šef logistike ili prevarant kako se šire priče?
Goran jeste čovek koji brine o potrebama naše jedinice ovde. Priče postoje, pretežno plasirane od operativaca iz pomenutih službi koje su se infiltrirale na pozicije sa kojih se lako šire glasine, i pokušavaju potisnuti uticaj koji imamo na Srbe u Srbiji. 


Na suprotnoj strani od vas, u sklopu puka Azov, na strani Ukrajina bore se i Hrvatski dobrovoljci. Jedan od njih je poručio da bi jedino volio da u Ukrajini "uhvati" jednog Srbina. Da li ih se bojite i šta bi ste vi njima poručili?
Citirao bih Vladiku Nikolaja: "Daj nam Bože onoliko hrabrosti, koliko je mržnje u neprijatelju našemu, i naša pobeda će biti neminovna"... Što se mene tiče, mogu da me uhvate za .... reč... da im nikada živ pasti u ruke neću. Za to se brine jedna moja bliska prijateljica koja se zove F1.

Da li je rat u Novorusiji po vama bratoubilački ili je to prikriveni rat zapada i istoka?
Jeste, ovaj rat je bratoubilački, ali je i takođe prikriveni rat istoka i zapada, kao što je to bio rat u Koreji, Vijetnamu, Angoli....

Da li se bojite da će te biti uhapšeni kada se vratite u Srbiju?
Ne bojim se nikoga do Boga i sebe, znam da ću biti uhapšen.

Da se malo dotaknemo i tema vezanih za Srbiju, kako vi komentarišete iseljavanje Šiptara sa Kosova?
Ne znam kako bih komentarisao, kada ne znam koji su razlozi za tu "seobu". Kada se iznađu pravi razlozi, onda mogu da iznesem svoje mišljenje i eventualno zaključak.

Dobili ste veliku podršku naroda u Srbiji, ali mediji i političari vas ne podržavaju. Kako to komentarišete?
Moj narod je bitniji od gomile potkupljenih prostitutki koji se lažno predstavljaju kao političari i izabrane "vođe" tog istog mog srpskog naroda. Goli izdajnik, nesposobna i materijalistička lopovska bagra ne zaslužuje da bude tu gde jesu. Ovom narodu treba očinska figura, koja će brinuti o njemu, koja će kažnjavati zlo, i nagrađivati dobro, i Boga molim da je tu negde među nama, a prepoznamo li ga, život ću dati da mu pomognem da spasi naš Rod.

Izvor: Nacional

Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.