Najnovije vijesti :
Home » , , » Crveno-beli u sosu: Ključnih 30 sati za Zvezdu!

Crveno-beli u sosu: Ključnih 30 sati za Zvezdu!

Written By Unknown on četrtek, 12. februar 2015 | 08:01

Srpski šampion još nije regulisao obaveze prema bivšim igračima i trenerima. Sutra u ponoć poslednji rok.
Rukovodstvo Crvene zvezde u narednih 30 sati biće na velikom ispitu! Naime, toliko vremena im je ostalo da izimire dugovanja prema bivšim igračima i trenerima kako bi skinuli suspenziju i registrovali sedmoricu novajlija!

Na zvaničnom sajtu FSS objavljeno je da su članovi Disciplinske komisije FSS i Komisije za status i registraciju igrača u stalnom zasedanju, kao i tokom celog trajanja prelaznog roka, a u cilju da momentalno po dobijanju dokaza o izmirenju obaveza ili postizanja dogovora sa poveriocima dotadašnjim klubovima-dužnicima odmah ukinu meru zabrane registrovanja (transfera) novih igrača.
Podsećamo da su neki klubovi u prethodnom periodu regulisali svoja dugovanja, a članovi Disciplinske komisije su danas uvidom u prispelu dokumentaciju, ukinuli zabranu registracije novih igrača Vojvodini, Borcu, Napredtku, Partizanu i Donjem Sremu.
Supenzija i dalje važi za Jagodinu, Radnički iz Niša i Kragujevca, Novi Pazar, Rad, ofk Beogradi Crvenu zvezdu...
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je rekao da je klubu potrebno više od 400 hiljada evra kako bi rešilo veliki problem. Letos su crveno-beli problem sa dugovanjima rešili tek posle četvrtog kola. 
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.