Najnovije vijesti :
Home » , , , , , » Pismo Srba sa Kosova povodom dolaska Vučića

Pismo Srba sa Kosova povodom dolaska Vučića

Written By Unknown on sobota, 10. januar 2015 | 11:35

Braćo i sestre, dragi saborci, obraćamo se sa vama sa nadom da ćete da nas saslušati i objaviti u javnost sve ovo što se nama dešava od kad su na vlast došli Vučićevi nepismeni poltroni koji su preko noći postali „naprednjaci“ a do skorije su bili članovi DS-a, URS-a, SPS-a, SPO-a…

Želeli bi smo da napomenemo da se planira poseta Vučića Kosovu i Metohiji južno od Ibra i otvaranje bolnice u selu Pasjane (opština Gnjilane) koju je pravila vlada Hašima Tačija.
2007 (ili 2008) godine tadašnji Koordinacioni centar za KiM, na čelu sa Sandom Rašković i dr Miloradom Todorovićem (visoki funkcioner DSS-a i tadašnji v.d. Direktora Z.C. Gnjilane, kao i Načelnik Kosovsko pomoravskog okruga) veliku sumu novca daju Gnjilanskom okrugu za bolnicu koja je trebala da se gradi u selu Budriga (Gnjilane). Bolnica nikada nije početa, a novac je nestao.

Sada sa tuđom zgradom pokrivaju tu svoju nepostojeću investiciju. Danima član GO SNS, koga je Vučić imenovao pre par meseci za v.d. Direktora ZC Gnjilane, dr Zoran Šarac, obilazi seoske ambulante na području Gnjilana, Vitine, Kos. Kamenice i Novog Brda, te iz njih uzima inventar i njime oprema bolnicu koju je pravio Hašim Tači, a koju svečano treba u rad da pusti Vučić 14. januara.

Koliko će novca biti „OPRANO“ preko te zgrade i preko tog inventara koji je bukvalno otet ambulantama, samo ONI znaju. Uništavaju primarnu zdravstvenu zaštitu, da bi Vučiću napravili reklamu, tobož sa nekom bolnicom, koja i ne postoji.

Ruše temelj, a prave krov??? Kuda nas vodi Vučić i njegovi poltroni poput dr Šarca ? Režimski mediji će napraviti bombaste informacije i snimke, ali niko neće objaviti da su porodilje zaposlene u Z.C. Gnjilane za Novu godinu ostale bez plate. Zašto? Niko ne zna, a niko i ne sme da pita.

Ćuti i trpi!!

Posle otvaranja bolnice planira se i poseta Vučića Gračanici. Radnici zaposleni u srpskim institucijama (prosveta, zdravstvo, lokalna samouprava i dr.) dobili su naredbu da moraju da dočekaju Vučića u Gračanici. Obezbeđen je autobuski prevoz. (Ko plaća te autobuse, od čijeg novca?).

Naredba je propraćena pretnjom, da će onom ko ne bude otišao da dočeka premijera, biti odbijena dnevnica od plate za taj dan. Braćo i sestre, ovo je samo igla u plastu sena. A da čujete sta je sve Vulin radio, boleće vas glava mesec dana !

Srdačan pozdrav sa Kosova, želimo vam da ostanete istrajni u borbri protiv tiranina koji je svoje gnezdo svio u srcu Beograda u Nemanjinoj 11…vi ste nama jedina nada da će doći bolja vremena.


Izvor: SNP Naši
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.