Najnovije vijesti :
Home » , , , , , » Đilas tukao tasta zbog 8.000 evra

Đilas tukao tasta zbog 8.000 evra

Written By Unknown on sobota, 7. februar 2015 | 02:36

BEOGRAD- Decembarski sukob koji je negdašnji lider Demokratske stranke imao sa svojim tastom bio je posledica odbijanja da supruzi Ivi plaća mesečnu naknadu od 8.000 evropskih novčanica.

Do sukoba je došlo u Ulici patrijarha Varnave 7. decembra, u stanu u kome je Đilas ranije živeo sa suprugom i decom. Povod za prepirku i međusobno nanete lakše povrede bila je mesečna alimentacija koju je bivši prvi čovek Beograda trebalo da plaća supruzi Ivi, koja je tražila 8.000 evra.
Svi učesnici rasprave bili su saslušani, svi dokazi predočeni, ali tužilaštvo nije našlo dovoljno materijala za pokretanje tužbe o nasilju u porodici iz više razloga. Prvi je taj što Slobodan Pelević, otac Ive Đilas, nije deo porodice jer nije živeo sa njima, a drugi to da je ustanovljeno da je Đilas bio dobar roditelj, kao i da nikada nije zlostavljao suprugu Ivu. Peleviću je ostavljena mogućnost da pokrene privatnu tužbu.
Što se tiče rastave Dragana i Ive Đilas, pored alimentacije od 8.000 evra koju traži, gospođi Ivi pripašće stan vredan 700.000 evra. Uz sve to, Iva traži i 8.000.000 evra.

Izvor: Srbijadanas.com
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.