Najnovije vijesti :
Home » , , , , » Albanci beže, ekstremisti stižu

Albanci beže, ekstremisti stižu

Written By Unknown on četrtek, 5. februar 2015 | 23:06

Albanci s Kosova masovno napuštaju pokrajinu, neki tvrde da dnevno samo preko Srbije put Nemačke, Švajcarske, Belgije i drugih evropskih zemalja ode deset i više autobusa.

Računa se da je samo u januaru u inostranstvo otišlo oko 20.000 Albanaca. Srbi sa Kosova strahuju da Albanci odlaze u inostranstvo da bi tamo sklonili svoje porodice.
Naime, pojavile su se glasine da na Kosovo stižu ekstremisti iz Albanije, Makedonije, Crne Gore i sa juga Srbije koji su obučavani u raznim terorističkim kampovima.
Proneo se glas i da se "nešto veliko sprema" i da se može ponoviti pogrom sličan onom iz 2004. godine, ovog puta sa ciljem potpunog čišćenja Kosova od Srba. Priča se i da je rok za to 20. februar, kao i da je zabrinutost Srba stigla i do Vlade Srbije.
"Vesti" su od nekoliko adresa pokušale da dobiju objašnjenje za ove glasine, ali, nažalost, niko nije bio voljan da govori o tome.
Izvor:Vesti
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.