Najnovije vijesti :
Home » , , , , » ŠEŠELj: Vatikan je kriv za sve srpske žrtve!

ŠEŠELj: Vatikan je kriv za sve srpske žrtve!

Written By Unknown on torek, 20. januar 2015 | 14:42

BEOGRAD – U intervjuu za list Geopolitika Vojislav Šešelj ističe krivicu Vatikana za najveći deo srpskih žrtava u dvadesetom veku.

„Najveće zlo koje je za nas vekovima „banalno“ je vatikansko zlo, vatikanski nasrtaj na srpski narod, vatikanski pokušaj da se Srbi kao narod unište, fizički da se istrebe ili da im se ukine nacionalna svest, da se pretvore u nešto što oni nisu.
I na jednom i na drugom planu Vatikan je imao velike uspehe, ali nije do kraja uspeo, jer još postojimo. Vatikan je kriv za sve srpske žrtve u Drugom svetskom ratu na području Nezavisne države Hrvatske. Vatikan je neposredno učestvovao u tim zločinima. Vatikan je kriv i za ovaj rat koji se desio devedesetih godina. Papa je prvi priznao nezavisnost Hrvatske uz naravno, saradnju Nemačke. I sad smo opet izloženi tim nasrtajima i čekamo čak i to da rimski papa arhizločinca Alojzija Stepinca proglasi za sveca“, rekao je Šešelj u intervjuu za list Geopolitika.

Izvor: Pravda
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.