Najnovije vijesti :
Home » , , , , , » KAO DA JE DOŠAO NA PIJACU: Vučić u farmericama stigao u zvaničnu posetu Češkoj

KAO DA JE DOŠAO NA PIJACU: Vučić u farmericama stigao u zvaničnu posetu Češkoj

Written By Unknown on petek, 31. oktober 2014 | 06:17

Premijer Aleksandar Vučić danas boravi u zvaničnoj poseti Češkoj. Vučić je u zvaničnu posetu stigao u farmericama. 
Premijer Srbije Aleksandar Vučić dočekan je na aerodromu u Češkoj uz vojne počasti. Dakle, Česi njegovu posetu smatraju izuzetno značajnom. Međutim, sudeći po načinu odevanja našeg premijera, njemu baš i nije toliko stalo.

Naime, Vučić je na aerodromu u Češkoj iz državnog aviona izašao, ni manje ni više, nego u farmericama! Izgledao je kao da je upravo stigao na pijacu.
Ako niste znali, Aleksandar Vučić ima stilistu koji ga savetuje po pitanju oblačenja pre zvaničnih nastupa u javnosti. Sudeći po ovom incidentu, Vučićev stilista, modni kreator, Igor Todorović, zaslužuje momentalni otkaz.
Znamo da je Vlada Srbije opčnjena štednjom, ali dolazak u zvaničnu posetu države članice Evropske unije u farmericama je nakaradno, neprimereno i neprofesionalno.
Kako ovog čoveka shvatiti ozbiljno?!
Nakon što je izašao iz aviona, Aleksandra Vučića je dočekala jedna gospođa sa kojom se rukovao. Međutim, Vučić se sa njom nije rukovao kao sa ženom koja je duplo manja i niže od njega, već ju je praktično protresao kada joj je agresivno zgrabio ruku.
Izvor: Teleprompter
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.