Najnovije vijesti :
Home » , , , , , , , , , » ŠOKIRALA STAJLINGOM Goga u gaćama na promociji! (FOTO)

ŠOKIRALA STAJLINGOM Goga u gaćama na promociji! (FOTO)

Written By Unknown on sreda, 28. januar 2015 | 23:22

Pevačica Goga Sekulić se posle opravdane pauze vraća na muzičku scenu novim albumom, ali rekli bismo i novim stajlingom. Naime, u utorak uveče pevačica je upriličila promociju CD-a „Ponovo rođena“, a pojavila se provokativno odevena.

Goga je šokirala sve prisutne izazovnim stajlingom, ali i novom figurom. Otkad je smršala, pevačica sa ponosom pokazuje svoje telo, pa je tako za ovu priliku obukla gaćice u skladu sa svojom starom pesmom i istakla na taj način guzu, noge, ali i zanosni dekolte.

Inače, Sekulićevoj su mnoge kolege pružile podršku, pa su se tako pojavili Boban Rajović, koji je doneo veliki buket, Dara Bubamara, Romana Panić, Slobodan Vasić, Marina Tadić, Vanesa Šokčić, Jovan Perišić, Suzana Mančić, Eva Ras i mnogi drugi, koji su joj poželeli mnogo uspeha i hitova. Uz nju su na promociji bili i njeni roditelji, koji su je podržavali kada joj je bilo najteže. Premijerno su gosti mogli da čuju nekoliko pesama, za koje, kako je Goga rekla, u narednom periodu planira da snimi i spotove.

- Srećna sam i ponosna, prvenstveno jer ste se okupili u tolikom broju i došli da podržite mene i moj novi album. Želim da večeras uživamo u hrani i piću, da se družimo i slušamo nove pesme - rekla je Sekulićeva.
Izvor:ALO
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.