Najnovije vijesti :
Home » , , , , , , » Reprezentativac Crne Gore u Zvezdi?

Reprezentativac Crne Gore u Zvezdi?

Written By Unknown on sreda, 7. januar 2015 | 07:58

Aktuelni šampion Srbije trenutno je najangažovaniji srpski klub kada je zimska transfer pijaca u pitanju o čemu svedoči i podatak da su do sada dovedena četvorica novih igrača.
Crvena zvezda je uglavnom radila na jačanju defanzivne linije a poslednje pojačanje trebalo bi da donese dodatno iskustvo i kvalitet u vezni red. Saradnja je već dogovorena sa napadačima Parkerom i Salamijem a sve su prilike da u takvoj situaciji Petar Orlandić ispada iz kombinacije.

Napadač Zete našao se na meti crveno-belih nakon što mu je otpao transfer u Partizan ali je Zvezda odlučila da fokus preusmeri na njegovog zemljaka koji nastupa za Sutjesku a takođe je bio na meti crno-belih.

Radi se o Vladimiru Jovoviću (20), krilnom fudbaleru Sutjeske koji je već uspeo da upiše 5 nastupa za seniorski nacionalni tim Crne Gore.

Mladi fudbaler svojevremeno je bio meta Partizana ali je uprkos interesovanju crno-belih odlučio da ostane u Nikšiću i nastavi sa fudbalskim razvojem što se ispostavilo kao dobar izbor jer je sa Sutjeskom osvojio dve titule i oprobao se u kvalifikacijama za LŠ.

Crvena zvezda je svoj fokus preusmerila na Jovovića zbog činjenice da je Nejc Pečnik napustio klub a postoji verovatnoća da i Darko Lazović ode u januarskom prelaznom roku.

Ono što će se neminovno nametnuti kao problem pri angažovanju Vladimira Jovovića biće obeštećenje koja će Sutjeska tražiti za njega. Radi se o "zlatnoj koki" kluba sa stadiona kraj Bistrice i nema sumnje da će Nikšićani želeti da zarade na reprezentativcu Crne Gore.

Tako će u Ljutice Bogdana morati da skockaju ponudu za Jovovića koja će zadovoljiti Sutjesku a koja bi pritom bila u skladu sa trenutnom situacijom u Zvezdi.


Izvor: Sportske.net
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.