Najnovije vijesti :
Home » , , , » PODRŽITE! ZAHTEV ZA UKIDANjE KOMUNALNE POLICIJE PODRŽALO PREKO 14.300 LjUDI!

PODRŽITE! ZAHTEV ZA UKIDANjE KOMUNALNE POLICIJE PODRŽALO PREKO 14.300 LjUDI!

Written By Unknown on sobota, 31. januar 2015 | 12:47

Zahtev za ukidanje kominalne policije je do danas podržalo preko 14.300 ljudi! Pozivamo vas da taj zahtev i peticiju podržite i vi! Dok je beda i siromaštvo u Srbiji sve veća i dok javni dug dostiže istorijski vrhunac vlast u Beogradu kojoj je na čelu postavljeni a ne izabrani Gradonačelnik Siniša Mali ima nameru da zaposli još ni manje ni više 800 komunalnih policajaca!

Svi oni će biti na gradskom budžetu koji pune osiromašeni i pauperizovani stanovnici Beograda koje hapse i privode jer nemaju ni 90 dinara kako bi kupili kartu za prevoz. Uz najnovije poskupljenje prevoza, u Beogradu preti haos jer će sve manje ljudi biti u stanju da plate tu kartu što znači da će sve češće dolaziti do primene nasilja od strane komunalne policije i pitanje je samo vremena kada će neko ozbiljno da bude povređen.

Peticiju za ukidanje komunalne policije možete potpisati OVDE.

Zahtevamo od zaštinika građana i ombudsmana Saše Jankovića i kriminalističke policije MUP-a Srbije da izvrše uvid u poslovanje komunalne policije grada Beograda jer čitav Beograd zna da se komunalni policajac postaje uz plaćanje mita NN osobama pa bi bilo red da oni koji izdržavaju tu komunalnu policiju saznaju i kome se kao mito daje novac prilikom zapošljavanja komunalnih policajaca i u čijem džepu taj novac završava.

Od samih komunalnih policajaca koji su želeli da ostanu anonimni saznali mso da se visina mita za zapošljavanje u komunalnoj policiji kreće između 2.000 i 5.000 evra zavisno od političke pripadnosti kandidata.

Izvor: Srbija danas
Share this post :

+ komentarji + 1 komentarji

1. februar 2015 ob 04:51

Koje gluposti...ovo mogu da podrzavaju samo idioti....Vojsku treba uvesti na ulice i otvoriti logore...dosta se sljama nakotilo u Srbiji...

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.