Najnovije vijesti :
Home » , , , , , , , » Olja Bećković priznala da je podržavala režim Demokratske stranke

Olja Bećković priznala da je podržavala režim Demokratske stranke

Written By Unknown on sreda, 7. januar 2015 | 09:19

Novinarka Olja Bećković priznala je u emisiji “Pressing” na N1 televiziji da je podržavala režim Demokratske stranke.  
Odgovarajući na pitanja gledalaca sa društvenih mreža, Olja Bećković je otvoreno priznala da je podržavala režim Demokratske stranke.
“Da li je podržavala Demokrasku stranku u njenu vlast”, glasilo je pitanje jednog gledaoca.
Olja je odgovorila:
“Da li sam podržavala… Pa dobro, mislim da je to jasno. Da, jesam.”
Ona je još dodala da za vreme demokratske vlast nije doživljavala ikakve pritiske. Naravno da nije doživljavala pritiske jer ih je dobrovoljno i samovoljno podržavala.
Olja je ovim priznanjem grubo prekršila Kodeks novinara Srbije.
Opšte je pravilo u politici da smena režima uzrokuje i smenu režimskih novinara. Dakle, sasvim je “normalno” da će Vučić smeniti i skinuti novinare koji su podržavali Demokratsku stranku. Ta praksa nije normalna, ali jeste opšteprihvaćena u Srbiji.
Sledeća vlast koja bude došla smeniće Vučićeve novinare. Ciklus se samo nastavlja. Dakle, ljutnja Olje Bećković je neopravdana.
Da Olja Bećković i dalje ima svoju emisiju, da li bi otvoreno priznala da podržava Demokratsku stranku? Vođeni prostom logikom, da je Olja Bećković ostala na B92, mi ne bismo gledali jednu objektivnu novinarku, već novinarku koja samo podržava neku drugu političku opciju i ništa više.
Setite se samo kako smo živeli za vreme Demokratske stranke. Setite se nerasvetljenih afera, malverzacija, krađa, kriminala, korupcije, itd. Da je narod bio zadovoljan sa Demokratama, ne bi na vlast doveo Vučića. Međutim, današnja Srbija nije ništa drukčija. Vučić samo nastavio gde su Demokrate stale.
Izvor: Teleprompter
Share this post :

+ komentarji + 1 komentarji

7. januar 2015 ob 13:22

Признала нешто што знају и врапци на грани. Још да призна и Веран Матић и све ћемо знати. Бићемо просветљени.

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.