Najnovije vijesti :
Home » , , , » Kretenizacija Srbije

Kretenizacija Srbije

Written By Unknown on sobota, 10. januar 2015 | 17:34

Podilaženje najnižim porivima najnižih slojeva društva zarad veće gledanosti, veličanje gluposti, ismejavanje poremećenih osoba i uživanje u banalnom primitivizmu, svađa, tuča, voajerisanja, sramotnih scena krezavih, sisatih, polupismenih, izopačenih, jeste kvalitet koji se Srbiji servira perfidno kroz medije. Nekad kad smo bili kudikamo normalnije društvo i država a spodobe koje danas viđamo na televiziji su bile tamo gde im je mesto.. od zatvora, bordela, ludnice, ibarske magistrale do klupa u blizini železničke stanice. Danas, to su javne ličnosti, deo estrade, bulumente medijskog mraka i propasti.

Nažalost, to je samo deo tragedije u kojoj živimo posle “oslobođenja” medija čuvenog 5.Oktobra 2000. Jednoumlje je ostalo, sve vesti su iste, uređuju ih strane ambasade, sumnjive bezbednosne službe, nevladine organizacije i stranke na vlasti. Sloboda, misaona imenica u zemlji Srbiji okupiranoj i potlačenoj se tumači tako da je sve dozvoljeno što je štetno, loše, najgore. Kontrola putem medija, zaglupljivanje, dezinformisanje, dezorjentisanje su osnovne poluge okupatora koji ispira mozgove mladim ljudima i inputira im ideju da je poželjno biti loš, bahat, narcis, sebičan.. bezosećajan, neiskren.. ali to je samo deo tragedije opet kažem, medijska tortura kojoj je Srbija izložena je mnogo šira i gora.

Kretenizacija Srbije je očigledan deo plana, globalnog plana surove kontrole naroda. Inteligentan, zdrav, obrazovan, svestan, informisan, produhovljen narod, kojoj vladi treba? kojim tajkunima, kriminalcima, korporacijama (kojima je samo profit bitan) treba narod koji zna i veruje da novcem ne možeš sve da kupiš? da novac nije jedina vrednost, da postoji nešto što nema cenu.. naravno da im takav narod ne treba i zato danas možemo čuti da je Srbima potrebna promena svesti!? bolni rezovi..i slično. Jezivo. Zadatak medija je da sve to što je nastrano i jezivo lepo upakuju i serviraju izmučenom narodu kao novi kvalitet, kao standard, kao istinu i ono što je dobro za njihovu decu.

Poruka je jasna, poruka je univerzalna.. negde Kuća Pos’o! a negde Gangam Stajl!

Zaštitite svoje bližnje i sebe od kretenizacije.

Nema adekvatnog načina zaštite gledalaca televizije osim jednog, a to je izbaciti televizor iz kuće.


Izvor: Srbijadanas.net
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.