Najnovije vijesti :
Home » , , , , , , , » AKCIJA!!!!!Humanost se kao bumerang vratila!!

AKCIJA!!!!!Humanost se kao bumerang vratila!!

Written By Unknown on ponedeljek, 26. januar 2015 | 09:21

Nas heroj Petar Vidakovic koji je (videcete slike) mnogo siromasna osoba a iz te siromasne kuce on je poslao u Banja Luku dva odlicna studenta a mi smo mladjem obezbjedili finansije za godinu djackog doma ponudio je ovih dana veliku pomoc!!!Dvoje djece 5 i 10 godina ostalo je bez roditelja(majka u dusevnoj bolnici a otac nije vrijedan pomena) i na molbe radnika Centra za socijalni rad da ih neko primi jedini se javio nas Petar i otvorio vrata svog mnogo skromnog doma!!!Da su djeca srecna danas se uvjerila i nasa clanica Vesna Stanusic koja je sa socijalnim radnicama obisla novu malu porodicu!!!Prijatelji pogledajte slike!!!!Mislimo da ovde treba pomoci i molimo da sada pokazemo nase jedinsvo!!!!Srcem za Modricu poziva sve ljude u dijaspori i rodnom kraju da koliko ko moze pomogne da im koliko toliko sredimo kucicu!!!!
Uljepsajmo ovu godinu i njima i sebi pocnimo je jednim predivnim humanim djelom!!!!BUDIMO LJUDI!!!!!
Svi zainteresovani koji nisu clanovi ho Srcem za Modricu mogu se javiti nama a posto akcija tek pocinje i nadamo se ukljucenju mnogih iz Modrice prenecemo vodjenje akcije na nekoga u Modrici!!!!Takodje molimo da svi ovo podjelimo sa svojih profila!!!!!











Izvor:SRECEM ZA MODRICU
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.