Najnovije vijesti :
Home » , , , , » Čokolada u četiri boje

Čokolada u četiri boje

Written By Unknown on sreda, 29. oktober 2014 | 06:00

Sastojci

Broj osoba:
  • Biskvit

  •  3jaja
  •  15 dkgčokolade
  •  6-7 dkgmaslaca
  •  4 žlicešećera
  •  1 žlicabrašna
  • Kreme

  •  50 dkgmascarponea
  •  2 žlicešećera
  •  5 dclslatkog vrhnja
  •  10 dkgtamne čokolade
  •  10 dkgmliječne čokolade
  •  10 dkgbijele čokolade
  •  1/2 vrećicevanilin šećera

  • Priprema

    Vrijeme pripreme:
    50 min
    1. 1
      Čokoladu za biskvit i maslac rastopiti na pari. Smiksati žutanjke i šećer, pa u to umiješati rastopljenu čokoladu, pa 1 žlicu brašna. Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka).Peći na 160 oko 40 min. Kalup u kojem pečem je 24 cm.
    2. 2
      Svaku čokoladu posebno rastopiti na pari, a s bijelom rastopiti i pola vrećice vanilin šećera (dodati ga kad se čokolada skoro rastopi i miješati neko vrijeme). Smiksati mascarpone i šećer, pa u to umiješati stučeni šlag. Podijeliti smjesu na tri dijela – u jedan dodati rastopljenu tamnu, u jedan rastopljenu mliječnu, a u jedan rastopljenu bijelu. Premazati preko biskvita (prvo tamna, pa mliječna, pa bijela)





Izvor: Coolinarika.com
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.