Najnovije vijesti :
Home » , , , , » SKANDAL: Izviždali Sinišu Malog pa mu se smejali zbog “one stvari” (VIDEO)

SKANDAL: Izviždali Sinišu Malog pa mu se smejali zbog “one stvari” (VIDEO)

Written By Unknown on nedelja, 1. marec 2015 | 06:04

Sada je već očigledno da nezadovoljni građani koriste žive prenose javnog servisa kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog politike naprednjačke vlasti. Ubrzo nakon incidenta “Vučiću pe…”, došao je na red i prvi čovek Beograda.  
Svečano gala otvaranje 43. Međunarodnog filmskog festivala “Fest” u Sava centru nije proteklo bez incidenta. Naime, publika je burno odreagovala kada je gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, stao za govornicu da održi uvodni govor. Mali nije čak uspeo ni da progovori, publika je već krenula da zviždi i viče u znak protesta.


Nakon što je dobio simboličan aplauz podrške, naprednjački gradonačelnik je otpočeo svoj uvodni govor.
Publika se ponovo oglasila pred kraj samog izlaganja. Mali je gostima festivala poželeo “da u Beogradu otkriju onu stvar od koje se prave snovi…” na šta je publika počela da se smeje.
Opšti zaključak: Naprednjaci više da se ne pojavljuju u direktnim televizijskim prenosima, jer nikad ne znaš šta će se desiti. To naročito važi za RTS. Drugo, Siniša Mali da poradi na eufemizmima koji ne asociraju na polne organe. 
Izvor: Teleprompter
Share this post :

Objavite komentar

 
Programirao - Dizajnirao: za više informacija pratite me putem: © 2015 Nacional - Sva prava zadržana.
Novine Nacional Osnivač sajta. Novine Nacional, Glavni admin sajta. Facebook Twitter Zabranjeno kopiranje sadržaja bez navođenja izvora.